QA Engineer

QA Engineer (Lab)

 
Kwaliteit van onze producten en processen heeft voor jou de hoogste prioriteit. Hier zet jij je dan ook voor de volle 100% voor in! Naast het maken en opvolgen van beleid, ben je graag actief in het lab om de kwaliteit van onze producten te analyseren. Klanten en collega’s kunnen op jouw expertise rekenen, samen zorgen we voor het waarborgen en continu verbeteren van het hoge kwaliteitsniveau. Wil jij bij ons als QA Engineer aan de slag?
 

Wat ga je doen?

Van papier en karton tot leer, stof en hout; van beton en porselein tot metaal en kunststof, er is vrijwel niets dat niet kan worden gelijmd met de producten van Bolton Adhesives. Kwaliteit van onze producten en processen zijn voor ons van groot belang. Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en evalueren van het Quality Assurance (QA) beleid van onze organisatie. Jij biedt kwaliteitsondersteuning aan de afdelingen productie en sales. Je werkt nauw samen met onder andere R&D en inkoop. Je analyseert fouten in processen, producten en klachten van klanten. In het laboratorium voer je analyses uit ter controle van de kwaliteit van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Je beslist over de goed- of afkeuring van producten en coördineert de vervolgacties.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur richting HLO
  • Kennis van LEAN en Six Sigma is een pré
  • Relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen de chemische of voedingsmiddelenindustrie
  • Je neemt initiatief, communiceert duidelijk en zet graag jouw expertise in
  • Je hebt analytische vaardigheden en een gezonde ambitie om door te groeien

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende en afwisselende, fulltime baan (39 uur) in een snel groeiende internationale organisatie
  • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld 8,33%, reiskostenvergoeding, korting op jouw collectieve zorgverzekering, een goede pensioenvoorziening etc.
  • Fijne collega’s, die graag met je samenwerken. Je maakt onderdeel uit van een leuk team.

Ben je geïnteresseerd of wil je solliciteren?

Wil je graag meer weten over deze leuke vacature? Dan kun je contact opnemen met Ben Leabeau (QA Manager) blebeau@boltonadhesives.com.
Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan voor 10 februari 2023 door je cv en motivatie te sturen naar etotte@boltonadhesives.com

Waar ga je aan de slag?

Bolton Adhesives maakt onderdeel uit van de multinationaal opererende Bolton Groep en staat voor vier toonaangevende merken: Bison, UHU, Griffon en Air Max. Bolton Adhesives-producten bieden de beste oplossingen voor het lijmen van papier en karton, leer, stof en hout, maar ook voor metaal en kunststof. Thuis, op kantoor, op school, voor doe-het-zelf-projecten en professionele klussen. Onze distributiekanalen bestaan uit supermarkten, winkels voor kantoorartikelen, doe-het-zelfzaken en de professionele markt.
Werken bij Bolton Adhesives betekent werken in een snel groeiende internationale onderneming. Samen met meer dan 700 collega’s werken we aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar ook, een goede bedrijfsvoering, een goede werksfeer en plezier in het werk hebben prioriteit. Veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving vinden wij van groot belang.

KONTAKT

Bolton Adhesives
Dr. A.F. Philipsstraat 9
4462 EW Goes
The Netherlands

Tel. 06-28559724

Email: dwitkam@boltonadhesives.com

IHRE DATEN

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anrede
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Checkboxes