Technisch Project Manager

location Goes (1 FTE)

Voor onze locatie in Goes zijn we op zoek naar een:

Technisch Project Manager

Ben jij een gedreven technisch projectmanager die houdt van uitdagingen op grote schaal? Wil jij een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van onze productielocatie en distributiecentrum in Goes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, voorbereiden en succesvol uitvoeren van grootschalige projecten die voortkomen uit het ‘Masterplan Goes’. Dit plan richt zich op de lange termijn (5-10 jaar) inrichting van onze productielocatie en distributiecentrum in Goes, waarbij veiligheid, wet- en regelgeving, groei, duurzame ontwikkeling, efficiëntie, innovatie en vervanging centraal staan.

 

Jouw belangrijkste taken:

 • Ontwerpen van projecten die voortvloeien uit het Masterplan Goes.
 • Voorbereiden van projectplannen, inclusief budgettering, resourceplanning en risicoanalyse.
 • Leiden en coördineren van de uitvoering van projecten, waarbij je zorgt voor een tijdige oplevering binnen de gestelde kaders van financiën, tijd, organisatie, resultaat en informatie.
 • Samenwerken met interne en externe stakeholders om de doelstellingen van de projecten te realiseren.
 • Rapporteren over de voortgang en resultaten van projecten aan het managementteam.

 

Wat verwachten we van jou?

 • Bachelor- of masterdiploma in een relevante richting, zoals Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek of vergelijkbaar.
 • Aantoonbare ervaring als projectmanager in een industriële omgeving, bij voorkeur in de maakindustrie of logistiek.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te onderhandelen en te coördineren met diverse interne en externe belanghebbenden, en in alle lagen van de organisatie.
 • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

 

Wat bieden we jou?

 

 • Een uitdagende en afwisselende, fulltime baan (39 uur) in een snel groeiende internationale organisatie
 • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld 8,33%, reiskostenvergoeding, korting op jouw collectieve zorgverzekering, een goede pensioenvoorziening etc.
 • Fijne collega’s, die graag met je samenwerken. Je maakt onderdeel uit van een leuk internationaal team.

 

Ben je geïnteresseerd of wil je solliciteren?

Wil je graag meer weten over deze boeiende vacature? Dan kun je contact opnemen met Ilse Sijrier (HR Business Partner) isijrier@boltonadhesives.com

 

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan voor 15 juni 2024 door je cv en korte motivatie te sturen naar isijrier@boltonadhesives.com.

 

Waar ga je aan de slag?

Bolton Adhesives maakt onderdeel uit van de multinationaal opererende Bolton Groep en staat voor vijf toonaangevende merken: Bison, UHU, Griffon, Air Max en Unipak. Bolton Adhesives-producten bieden de beste oplossingen voor het lijmen van papier en karton, leer, stof en hout, maar ook voor metaal en kunststof. Thuis, op kantoor, op school, voor doe-het-zelf-projecten en professionele klussen. Onze distributiekanalen bestaan ​​uit supermarkten, winkels voor kantoorartikelen, doe-het-zelfzaken en de professionele markt.

 

Werken bij Bolton Adhesives betekent werken in een snel groeiende internationale onderneming. Samen met meer dan 800 collega’s werken we aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar ook een goede bedrijfsvoering, een goede werksfeer en plezier in het werk hebben prioriteit. Veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving vinden wij van groot belang.

 

CONTACT

Suzanne Spek – van Driel
Bolton Adhesives
Dr. A.F. Philipsstraat 9
4462 EW Goes
The Netherlands
Email: sspek@boltonadhesives.com 

Tel. 06-28559724

JOUW GEGEVENS

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Begroeting
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Checkboxes