TRADE PRODUCT MANAGER

TRADE PRODUCT MANAGER

Voor onze locatie in Rotterdam zijn we op zoek naar een:

Trade Product Manager

Ben jij de drijvende kracht achter het commerciële succes van ons productportfolio? Wij zoeken een gedreven Product Manager die strategische plannen kan ontwikkelen, uitvoeren en de levenscyclus van onze producten kan beheren.

Wat ga je doen?

Als Trade Product Manager ben jij een belangrijke speler in het succesverhaal. Jij hebt zeggenschap over de marketing van onze mooie producten in Nederland & België en zorgt dat ze als warme broodjes over de toonbank gaan. Van begin tot eind begeleid jij het hele proces en weet alles over onze producten te vertellen. Jij bent mede degene die ervoor zorgt dat de commerciële doelen worden behaald en onze producten blijven floreren. Als Product Manager ben je de spil in cross-functionele teams, zowel lokaal als corporate, om innovatieve oplossingen te vinden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en consumenten.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van productcategorie strategieën en product roadmaps die perfect aansluiten bij onze commerciële doelstellingen en lokale marktkansen.
 • Je creëert productintroducties en omzetgroei in bestaande categorieën door effectieve go-to-market strategieën, marketingcampagnes en POS strategieën.
 • Je definieert en houdt belangrijke prestatie-indicatoren bij om het succes van onze producten te meten en data-gedreven besluitvorming te bevorderen.
 •  Je bent dé productspecialist en weet werkelijk alles over onze producten
 • Je blijft op de hoogte van trends in de branche, opkomende technologieën en klantfeedback om productverbeteringen en toekomstige acties vorm te geven. 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma in Bedrijfskunde of Marketing
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Product Manager of een vergelijkbare rol, bij voorkeur in FMCG
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bezit analytische, probleemoplossende en besluitvormende vaardigheden

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende en afwisselende, fulltime baan (39 uur) in een snel groeiende internationale organisatie
 • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld 8,33%, reiskostenvergoeding, korting op jouw collectieve zorgverzekering, een goede pensioenvoorziening etc.
 • Fijne collega’s, die graag met je samenwerken. Je maakt onderdeel uit van een leuk internationaal team.

Ben je geïnteresseerd of wil je solliciteren?

Wil je graag meer weten over deze leuke vacature? Dan kun je contact opnemen met Daphe Witkam (Recruiter) dwitkam@boltonadhesives.com.

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan voor 25 Mei 2024 door je cv en korte motivatie te sturen naar dwitkam@boltonadhesives.com

Waar ga je aan de slag?

Bolton Adhesives maakt onderdeel uit van de multinationaal opererende Bolton Groep en staat voor vier toonaangevende merken: Bison, UHU, Griffon en Air Max. Bolton Adhesives-producten bieden de beste oplossingen voor het lijmen van papier en karton, leer, stof en hout, maar ook voor metaal en kunststof. Thuis, op kantoor, op school, voor doe-het-zelf-projecten en professionele klussen. Onze distributiekanalen bestaan ​​uit supermarkten, winkels voor kantoorartikelen, doe-het-zelfzaken en de professionele markt.

Werken bij Bolton Adhesives betekent werken in een snel groeiende internationale onderneming. Samen met meer dan 700 collega’s werken we aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar ook, een goede bedrijfsvoering, een goede werksfeer en plezier in het werk hebben prioriteit. Veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving vinden wij van groot belang.

KONTAKT

Daphe Witkam 
Bolton Adhesives
Dr. A.F. Philipsstraat 9
4462 EW Goes
The Netherlands
Email: dwitkam@boltonadhesives.com.

Tel. 06-28559724

IHRE DATEN

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Anrede
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Drag and drop files here or
Max File Size: 10 MB
Checkboxes